"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség

Ez a megnevezés az Atlantiszi Kabbalából ered, ami által valódi Énünkhöz közeledünk, létünk értelméhez. Itt, egy Útat mutatunk neked. Méghozzá azt, hogyan találd meg a te belső utadat, és hogyan teremts, alkoss az életedben gyümülcsöző dolgokat.

Szerettem volna egy kitalált személyről egy Kabbala elemzést csinálni. Azért, hogy lássák mások is, hogy milyen egy Atlantiszi Kabbala elemzés. Miben másabb az Atlantiszi Kabbala, a sima Kabbalától.
Ki is találtam egy alakot magamban, kiszámoltam a számait, aztán fogtam és leültem kibontani azokat.
Természetesen semmi nem jött. :) Ültem és nem jutott eszembe semmi.:)

Így egyik elemzésem adom közre, természetesen engedéllyel. A név, és születési dátum az, nem valódi. A személyiségi dolgok miatt.

E-mailben kérhető a dokumentum: elnijo9@gmail.com

 

 

Atlantiszi Kabbala elemzés

Lélek és Karma elemzés

 

A kabbala ősi Atlantiszrol eredő tudást hordoz.

 

Tudni akarod mit vállaltál lélek szinten?

 

A Kabbala rejtett, mély, titkos tanítást, tudást hordoz. A számok és betűk titkait rejti, amit most felfedek előtted az elemzésedben.
 

A Kabbala középpontjában ez áll:
 
 - hogyan legyél életed mestere
 
 - milyen a kapcsolatod Istennel
 
 - lelked egyénisége mit mutat

 

A születési neved és dátumod titkait tárja fel. Amikor a lelkünk úgy dönt,  hogy újra testet ölt ezen a földön, akkor új feladatot vesz magára.

Ezek az új feladatok különösen fontosak a lelkednek, mint cél a tökéletes teljességhez. Ezek a felvett feladatok gyakran ugyanazok, amiket nem tudtál teljesíteni egy előző életben.

A születéskor kapott névvel és a születés időpontjával utazod át az életed.

Az, hogy ezt a nevet választottad, megvan az oka. Ezzel a névvel és születési időponttal, és a választott családoddal van meg a lehetőséged a feladataid megoldására. A család, az iskolatársak, majd később a kollégák mind edzőtársak az életben.

A neved a Lelkedre nyit ablakot.A születésed napján döntöttél úgy, hogy újra elkezded az élet iskoláját.

Olvasd el az elemzésed, és ismerd fel benne magad. Sokszor olvasd el, hogy a tudatalattid felfogja a benne rejlő tudást.

A cél a belső felismerése, és a tudatos értelmezés.
Ha feltételezzük, hogy az emberi létnek ezen a földön célja van, és továbbra is elfogadjuk az elképzelést, hogy bolygónk egyfajta iskola, és a tanulásnak van értelme. hogy minden ember, aki megszületik, elkezd egy új életet teljesíteni, és egy, vagy több meghatározott feladatot élni,megtanulni, amit ő vállalt. 


Minden lélek saját maga választja ki a megtanulandó feladatát, soha, senki nem választ helyettünk! Mi állapodunk meg, hogy elvégezzük a feladatunkat.
A megtestesült lélek kap egy emberi testet, ami egy eszköz, amellyel képes ezt megoldani,véghez vinni.

De sajnos az ember gyakran elfelejti a valódi vállalásait, és a lelke ez miatt aggódik, így fájdalmas tapasztalatokat kell tennie, hogy újra emlékezzen a feladataira.

Minden ember megkapja a szükséges energiát ahhoz, hogy ezt megvalósítsa.  


A születési nevedből és a dátumból mindent ki lehet számolni. Bizonyára hallottad már, "a betegség, mint a lélek tükre" kifejezést. 

Nem tudod miről szól ez? Nem baj, az elemzésed ezt érthetőé teszi a Számodra. Ha nyitott gondolkodású, kereső, és kíváncsi ember vagy, megtalálod az

ötleteket, hogy boldog, egészséges és sikeres ember legyél.

 

A Kabbala Személyes Életelemzés elengedhetetlen azok számára, akik többet akarnak tudni az életükről. (mi miért történik, mik gátolnak, mik az erősségek....)

Az elemzés különleges ajándék a különleges embereknek, amit ajándékba is adhatsz másoknak.A Kabbala atlantiszi eredetű tudást hordoz magában.

 

Születési elemzés

 

  -    Mindenkinek egyéni életterve van

 -    Nincs jó, vagy rossz, csak tapasztalat van

  -    Isten nem klónoz, a tanulófolyamataink   is egyediek

  -    Az életterv a születési névbe és a születési dátumba   van  kódolva

 

Először az alapokat tanuljuk meg, majd magasabb szinten. Újra és újra bejárjuk az utakat és a követelmények is egyre magasabbak. Nem az számít, hol tartunk, hanem az, hogy járjuk az utat.

Az egész életünk iskola, amikor megszületünk, akkor kezdődik, amikor meghalunk, akkor ér véget.

Kabbala abban segít, hogy az életünk szebb és könnyebb legyen. Segít megérteni, kik vagyunk, és hogyan tudjuk könnyebbé tenni életünket.

Hiába azonos két ember neve és születési adatai, az, ahogyan élik az életfeladatukat, mindig eltér, és teljesen egyedi. Két lélek két feladata...

Életed minden problémája csak egy sikoly a lelkedben. Amikor a lelked felsikít, próbálja neked elmondani, jelezni, mi az, amit rosszul csinálsz. Ha meghallod ezt a sikolyt, akkor tudod követni a lelked halk dallamát, és tudsz változtatni a viselkedéseden.

A lelked betegség tünetekként kommunikál a testeddel.

A kabbala elemzésednek nem célja az ezoterikus és asztrológiai értelmezésed.

Az elemzés nem több és nem kevesebb, mint egy lehetséges kulcs az ön-felfedezéshez, megtalálni az összefüggéseket a fizikai vagy a mentális problémákhoz, megtalálni magadban a gombot, ami aktiválja az öngyógyítást.

A kabbalában nincs jó vagy rossz, csak tapasztalat van. Az élet a lélek iskolája, ahol tapasztalni, tanulni szeretnénk.

A lelkünk érzékeli a válságokat, a fájdalmakat, a negatív tapasztalatokat – gyakran többször is -, amíg meg nem értjük, mi a tanulási feladatunk, és végül ezzel foglalkozzunk, vagyis önmagunkkal.

 

Az alap elemzés tartalmazza névelemzést szellemnyelvi ABC segítségével, számok, születési dátum értelmezése Atlantiszi numerológiával.
A személyes Pin számolás és értelmezés.Ezek alapján életfeladat, és milyen tudással képességekkel jöttünk. Mi a helyes utunk és hogyan érhetjük el?Milyen karmikus tapasztalásokat élünk meg és mire tanít?

 
Ezen kívűl ha további kérdések vannak akkor plusz 2000 Ft. 
 
Pl: Ehhez hasonló kérdések szoktak előfordulni:
Foglalkozás rezgése: Mit jelent számomra a foglalkozás? 
Betegség rezgése: Mit jelent számomra ez a betegség?
Milyen lesz a következő év?
A társ rezgés: Mit jelent a kapcsolatunk?
Hely rezgése?
...és még sok más.
Név, születési idő szükséges. És az esetleges külön kérdésekre a hozzá kapcsolódó adat. 

 

 

 

Bővebb informácio: elnijo9@gmail.com

 

Ti írtátok:

 

 

Köszönöm.. Szerintem ez valóban a személyiségünket és a tulajdonságainkat fejti ki... Nagyon jó dolog, hogy egy számomra nehéz helyzet alakulását, és tapasztalását megértettem általa, és a Kabbala valójában segít tovább lépni. A maradandó dolgokat elfogadni... (Karambolom volt.) Megértettem általa, hogy ez valójában nem rossz, mert lélek szinten pozitív dolog... Köszönöm, és ajánlom mindenkinek!

Andrea 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 26
Heti: 37
Havi: 343
Össz.: 233 897

Látogatottság növelés
Oldal: Atlantiszi Kabbala elemzés
"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség - © 2008 - 2019 - reikienergia.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »