"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség

Ez a megnevezés az Atlantiszi Kabbalából ered, ami által valódi Énünkhöz közeledünk, létünk értelméhez. Itt, egy Útat mutatunk neked. Méghozzá azt, hogyan találd meg a te belső utadat, és hogyan teremts, alkoss az életedben gyümülcsöző dolgokat.

images.jpegA kövekkel való gyógyítás az alternativ gyógymódok egyik eszköze.A kristályok holisztikusan, a test, a szellem, és a lélek együttesére hatnak.

Finom rezgéseket bocsátanak ki, mely a kövekben lévő ásványi anyagok, színek és kristályszerkezetek sajátos energetikai rendszere.

A kövek helyreállítják a megsérült aurát. Testrészre, csakrákra téve energetizálják testet, és beinditják annak öngyógyító mechanizmusát.

A nemes kövek úgy is hatnak. ha ékszerként hordjuk, elixírként használjuk, vagy testünket maszírozzuk velük.

Mint kiegészítő kezelés rendkivül hatásos, képes meggyorsítani a felépülést, vagy kissebb betegségeket, panaszokat elmulasztani.A kövek tisztítása és feltöltéseHa kimondottan gyógyításra alkalmazzuk öket, akkor minden használat után, de legalább havonta egyszer tisztítsuk meg, hogy hatásfokuk megmaradjon.

A tisztítás történhet vízzel, fénnyel, imával, vizualizálással (ilyenkor képzeljük azt, hogy egy vízesés alatt állunk, és a víz tisztító ereje kimossa a kövünkböl a beteg testrészből vagy a sérült aurábol kivett rezgéseket.), vagy az orvosi zsája füstjével.

A reiki segitségével pedig nem csak megtisztíthatjuk, de fel is tölthetjük a köveinket. Ezzel tenyerünkön gyógyító energiát közvetítünk. Ezt a műveletet azonban csak a reikibe beavatott ember képes elvégezni.

Tisztitás töltés lehetséges még a napfény és a holdfény erejével is.CsakraterápiaAz egészség megtartásában és az öngyógyításban az egyik legjobb felhasználási lehetőség a csakraterápia, amit otthon is végezhetünk. Ennél a módszernél a 7 fö csakra színeinek megfelelő követ helyezünk minden csakrapontra és 5-10 percig ott pihentetjük öket.Utána úgy érezzük majd megunkat mintha egy kellemes masszázson vettünk volna részt.


Elixír készítés


A kiválasztott követ tegyük egy pohár ivóvízbe vagy teába és legalább egy órán át, de akár egy éjszakán keresztül áztassuk.

Erre alkalmas: ametiszt, rózsakvarc, hegyikristály

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 44
Tegnapi: 26
Heti: 44
Havi: 350
Össz.: 233 904

Látogatottság növelés
Oldal: Gyógyitás ásványokkal
"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség - © 2008 - 2019 - reikienergia.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »