"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség

Ez a megnevezés az Atlantiszi Kabbalából ered, ami által valódi Énünkhöz közeledünk, létünk értelméhez. Itt, egy Útat mutatunk neked. Méghozzá azt, hogyan találd meg a te belső utadat, és hogyan teremts, alkoss az életedben gyümülcsöző dolgokat.

 

A gondolat, érzelem, tett...

 

 

Az embernek van egy tudatos és egy tudatalatti elméje.Az a gondolat, amit a nap kezdeténél betáplálnak a tudatba befolyásolja az embert éber óráiban.

Az ember sokszor tapasztalja, hogy alvás közben megoldódik a problémája, ez nagyon gyakran elöfordul az általános gondolkozás mellett is. Sok tudós, író, kreatív szakember azt is kimutatta, hogy a találmányaik, ötleteik az éjszaka folyamán születtek, vagy kora reggeli órákban.

Az embernek a tudatalattija olyan mint egy érzékeny lemez, mindent lejegyez amit az egyén lát vagy hall.Ezért szükséges megakadályozni, hogy a tudatalatti kapuján beléphessen minden alsóbbrendű gondolat, mint pl. a félelem, az aggodalom, a bizonytalanság, a gyűlölet, a tudatlanság, az önteltség és az intolerancia.

A természeti törvény szerint egy idöben két dolog nem foglalhatja el ugyanazt a teret, egy egyén nem tud gondolni két dologra egyszerre. Ha az elme tele van pozitiv, harmónikus gondolatokkal, akkor a negatív és diszharmónikus gondolatok nem tudnak beférközni oda.

A tudatalatti is képes regenerálódni a nap folyamán irányitott jó és harmónikus gondolatok és érzésekkel, de különösen azokban az idökben amikor a tudat befogadóképessége a legjobb.Amikor a tudatalatti így regenerálódik akkor energia és harmónia forrásává válik a testnek és a léleknek egyaránt.Amikor valaki teljesen tudatában van cselekedeteinek, akkor a tudatalatti elme nem könnyen fogad el tudatos javaslatot.De vannak pillanatok, amikor a tudat csak félig merül el a tudatalattiban, mint mikor éppen lefekvés elött történik valami megfoghatatlan, vagy éppen mikor alvásból felébred.Ezekben a pillanatokban a legnagyobb a tudatalatti elme befogadó képessége.

A tudatalatti az egyén tapasztalatainak öszesége a születéstöl a jelen pillanatig.

Minden dinamikus új tapasztalat megváltoztatja azt. Minél intenzívebb a benyomás, annál szilárdabb lesz a tudatalatti.Ha a tudatos elme nem fogadja el a gondolatot valóságként, akkor a tudatalatti elme szintén el fogja utasítani.A gondolatot spontán módon kell közvetíteni a tudatalattiba.

A gondolatnak, érzelemnek, cselekedetnek összhangban kell lennie. a gondolat a kormánykerék, az érzelem a motor vagy az erő, a tett hasonlit a kerekekhez.Ahhoz hogy a cél érdekében megérkezzünk egy bizonyos helyre, mind a három résznek szorosan együtt kell müködnie.

Egy célra gondolnak egy vágyat vagy érzelmet ébresztenek fel miközben a cselekvés zajlik.A gondolatot arra lehet használni, hogy felébresszen egy érzelmet, gyakran kell foglalkozni azzal a gondolattal ami a kívánt érzést felébresztette. Színt és életerőt kap a gondolat az alkotó fantázia álltal.A gondolatoknak élő képeket kell létrehozniuk.

Mindig van egy érzés minden cselekedet mögött.Jó érzés jó cselekedetet hoz létre.A jó érzések az energia, harmónia és a boldogság forrásai.

Az érzések két kategóriába kerülhetnek. Az egyikbe azok, amik létrehozzák az energiát, a máskiba azok amelyek kimerítik azt.

Minden felerősödött érzelem energiát hoz létre, ami segít elkerülni a kimerültség érzését.

Az az érzés amely létrehozza a legnagyobb energiát, a Szeretet, mindneben megnyilvánul mivel a Szeretet minden létezés ősi forrása összes forrásáa az energiának, a harmóniának és a tudásnak.

A Szeretet megnyilvánul a Föld Anya birodalmában, a csodálatos természetvilágban, és mindaz amit a természet nyujt nekünk nélkülözhetetlen az egészségünkhöz.

Megnyilvánul az emberi szervezetben azáltal, hogy tökéletes egyensúlyban szállítja az életerő energiát a szervezet összes sejtjének, szervének, és érzékszervének.

Testet ölt a tudatban ami lehetövé teszi a kozmikus és természeti törvényeket, és miután megértette a tudás és harmónia forrásaiként alkalmazza azokat.

A Szabad Akarat ennek a megnyilvánulásnak a kulcsa ami a legnagyobb energiaforrás.A szabad akarat három ellensége a lustaság, a testi érzékiség, valamint az alkohol, kábitószer stb. Ezek hárman betegséghez fognak vezetni.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 26
Heti: 15
Havi: 321
Össz.: 233 875

Látogatottság növelés
Oldal: A Gondolat, Érzelem, Tett...
"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség - © 2008 - 2019 - reikienergia.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »