"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség

Ez a megnevezés az Atlantiszi Kabbalából ered, ami által valódi Énünkhöz közeledünk, létünk értelméhez. Itt, egy Útat mutatunk neked. Méghozzá azt, hogyan találd meg a te belső utadat, és hogyan teremts, alkoss az életedben gyümülcsöző dolgokat.

szell.jpegAz Aktív Szellemgyógyászat (atlantiszi) által válik teljessé az energetikai gyógyászat. Ez az a módszer ami a tünetek kezelésére szolgál. Teljessé válik, mert miután a REIKIvel megteremtettük az egészséges harmóniát kívül és belül, az Aktív Szellemgyógyászat segítségével képesek vagyunk a megfelelő tünetkezelésre.

                   

          "Gyors és elképesztő eredmények"

 

 Gyors segítséget nyújt akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást nyújt a gyógyulást elősegítve. Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal. Az AROLO-val összekapcsolva két úton segítünk: a szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését vagy megszűnését szolgálja, másrészt az AROLO a tüneteket kiváltó okot szünteti meg.

F.E. Eckard Strohm több mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki ezt a módszert. Édesapjától 16 éves korában hipnotizőr-orvosképzést kapott, eme tudását a későbbiekben neves orvosok mellett továbbfejlesztette. Kezeltjei többször is megemlítették, hogy a terápiák során kezeiből egy kellemes energia indul ki, mely számos spontán gyógyulást is eredményezett. Eckard ezen felbuzdulva kutatni kezdte saját gyógyító képességei eredetét és kifejlesztette az aktív szellemgyógyászatot.

Az aktív szellemgyógyászat F. E. Eckard Strohm által kifejlesztett gyógyítási módszer. Ez nem azt jelenti, hogy egyes elemeit más technikákban nem lehet megtalálni, hanem azt, hogy egy olyan didaktikusan felépített rendszerről van szó, amelyben az elemek szigorú logikával egymásra épülnek, és fokozatosan vezetnek el a legmagasabb szintekig. Aki tanítja, maga is egy életen keresztül tanulja, miután erre az útra lépett.

Mindenképpen hangsúlyozni kell, hogy ezek az energetikai beavatkozások az anyagi test nagyfokú "tehetetlensége" és a páciens negatív gondolkodás mintái miatt sokszor csak lassan tevődnek át a fizikai testre, és hatásuk sem mindig tartós, ezért nem helyettesítik, legfeljebb helyettesíthetik a sebészeti beavatkozásokat. Ez nem a gyógyító és nem is a gyógyítási rendszer hibája. Tudomásul kell vennünk, hogy nekünk embereknek teremtő erő adatott, gondolatainkkal meg tudjuk teremteni a jót s a rosszat egyaránt. A legjobban elvégzett pszi-műtét hatását is felülírhatja a páciens ellenkező irányú teremtő gondolata, ezért mindig a páciens személyiségét is fejleszteni kell a teljes gyógyulás érdekében.


A Pszí sebészetrőlA pszi-sebészet a természetes gyógyítási rendszereken belül egy különleges szakterület. A pszi sebészetet méltán nevezhetjük az energetikai gyógyászat koronájának. A kezelések során a beavatott gyógyító vér nélküli energetikai mûtétet hajt végre, egy olyan jellegû technikát alkalmazva, melyet a Fülöp-szigeteki gyógyítók is alkalmaznak.


Ez a módszer gyorsaságával és hatékonyságával tûnik ki, mely a segítségnyújtás során nélkülözhetetlen azok számára, akik a hagyományos mûtéti beavatkozást el akarják kerülni. A pszi sebészetben jártas gyógyítót egy speciális beavatás teszi képessé a pszi-mûtétek elvégzésére, amelyhez hozzátartozik a harmadik-szem aktiválása is.

Műtét kés és hegek nélkül?

Egy tumort a hagyományos orvosi eljárásokkal általában testünk megnyitásával gyógyítanak. A pszi-sebészet ezzel szemben „csak" átprogramozza a szervezetet, és beindítja az öngyógyulás folyamatát.

Operáció, melynek hatására eltűnik egy daganat vagy egy csúnya forradás. Ez eddig nem is szokatlan. De amint hozzátesszük, hogy közben a gyógyító egy ujjal sem nyúl a beteghez, nem folyik vér, és nincsenek hegek, máris hihetetlennek tűnik.

Megdöbbentő, hogy már az ősidőkben is alkalmazták a pszi-sebészetet, ha nem is pontosan olyan formában, mint ma. Szellemgyógyászattal, vagyis a fizikai test mentális gyógyításával már a druidák is foglalkoztak, a középkori magyar inkvizíció idejéből származó írások pedig azt bizonyítják, hogy táltosaink is hatékonyan alkalmazták. A neve azért pszi-, vagyis léleksebészet, mert hasonló műtétet hajtanak végre a betegen, mint a hagyományos operációnál, csak nem a fizikai testen, hanem mentálisan, a lélek szintjén.


Mutasd hol tudok érdeklődni. -->


Mutasd a kezeléseket.-->


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 26
Heti: 22
Havi: 328
Össz.: 233 882

Látogatottság növelés
Oldal: Szellemgyógyászat
"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség - © 2008 - 2019 - reikienergia.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »