"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség

Ez a megnevezés az Atlantiszi Kabbalából ered, ami által valódi Énünkhöz közeledünk, létünk értelméhez. Itt, egy Útat mutatunk neked. Méghozzá azt, hogyan találd meg a te belső utadat, és hogyan teremts, alkoss az életedben gyümülcsöző dolgokat.

 

 

Karmikus találkozások


A karmikus feladatok rendszerint az emberi kapcsolatainkkal függnek össze, ezért nincs az életünkben olyan találkozás, amelynek ne lenne valamilyen célja. Persze vannak olyanok, amelyek csak színesítik a hétköznapokat, de a lelkünket mélyen megérintők, vagy azok, amelyek szoros kötelékké válnak, az előző életeinkkel, a karmánkkal függnek össze. Ezek általában azok a kapcsolatok, amelyek szerepelnek életünk forgatókönyvében, ezért nem tudjuk elkerülni őket, és általában meghatározzák a sorsunk irányát.
Vannak, akiket a család közös karmája köt össze, és együttesen kell teljesíteniük a feladatokat. Ilyenkor előfordul, hogy a család tagjai szétszóródnak a világban azért, hogy külön-külön gyűjtsenek tapasztalatokat. Aztán a következő inkarnálódások egyikén újra összejönnek, egy családot alkotnak, és a megszerzett tudást egyesítve képesek lesznek teljesíteni a família feladatát.
A karma törvénye mindenkire vonatkozik
Karmikus tetteink következményét az összes életünkön keresztül cipelnünk kell. Jelen életünkben ugyanazt kapjuk másoktól, mint amit mi adtunk egykor másoknak. Ha előfordult veled olyan eset, hogy értetlenül állsz némely cselekedeted előtt, amelyek elől egyszerűen képtelen vagy kitérni, és fájdalmat okoz neked, akkor tudnod kell, hogy ezeket nem büntetésként kapod, hanem nevelő, tanító élményekben részesülsz, amivel kiegyenlítheted múltbéli tartozásodat. Figyelmeztet továbbá arra is, hogy jelen életedben minél kevesebb hibát kövess el. A karma törvénye mindenkire vonatkozik, de az ember befolyásolhatja azt. A múltat magunkban hordozzuk. Ez egy állandó áramlás: "ahogy vetsz, úgy aratsz." Ha valami rosszat teszünk, akkor ma vagy holnap, megkapjuk az eredményét. Néha azt látjuk, hogy valaki, aki rosszat tett, élvezi a világot. De lehet, hogy a közvetlenül ezelőtti életében valami rendkívülit, valami csodálatosat tett, és most aratja le jócselekedetének a gyümölcsét, míg rossz cselekedeteinek eredményei még nem kezdtek gyümölcsöt hozni. Élete alkonyán, vagy egy elkövetkezendő életében biztosan büntetést kap. A karma törvénye mindig kötelező erejű. Az ember köré tekeredik, mint egy kígyó. Az embernek meg kell fizetnie a vámot, az adót. A karma törvénye könyörtelen. Ugyanakkor létezik egy olyan dolog, amit kegyelemnek nevezünk. Ha tettél néhány rossz dolgot, és megbocsátásért esedezel, akkor rád virrad a könyörület. Ha valaki spirituális életbe kezd, karmája könnyen semmissé tehető, mely a spirituális mesteren keresztül működik.

 

A karma törvénye :

A karma a hatás és visszahatás törvényszerüsége az emberi cselekedetek területén.

Alapelve, hogy minden tett  egy ugyanolyan súlyú, de ellentétes irányú következményt von maga után.

ha valakivel jót teszünk, akkor a jövöben (akár a későbbi életeink valamelyikében) ugyanolyan jó fog történni velünk.

Ha viszont valakinek ártunk, akkor később nekünk is pontosan ugyanolyan ártalmat kell elszenvednünk.

Így a saját múltbeli cselekedeteink alakítják ki a jelenlegi sorsunkat, és a jelenlegi tetteink határozzák meg a jövőnket.

Isten mindenki szívében jelen lévő formálya a Felsőlélek biztosítja, hogy mindenki megkapja saját cselekedetei visszehatását.

Az emberi létformák szabad akaratokkal rendelkeznek.A döntési lehetőség minden ember számára adott és mindenki felelős a döntéseiért. Múltbeli tetteink és vágyaink nagymértékben befolyásolják, milyen döntésekre vagyunk hajlamosak.

Az élet valódi célja az, hogy kiszabaduljunk a cselekedetek és visszahatások láncolatából..

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 26
Heti: 38
Havi: 344
Össz.: 233 898

Látogatottság növelés
Oldal: KARMA
"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség - © 2008 - 2019 - reikienergia.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »