"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség

Ez a megnevezés az Atlantiszi Kabbalából ered, ami által valódi Énünkhöz közeledünk, létünk értelméhez. Itt, egy Útat mutatunk neked. Méghozzá azt, hogyan találd meg a te belső utadat, és hogyan teremts, alkoss az életedben gyümülcsöző dolgokat.Hasmasszázs (haramasszázs)


A hasmasszázs különlegesen gyengéd, ugyanakkor rendkívül hatásos masszázstechnika. Hatékony módon fokozza a test öngyógyító képességét, mozgósítja az öngyógyító erőket. Ez a kínai eredetű masszázstechnika alapvetően a hassal, a köldök körüli területtel dolgozik, azzal a területtel, amely a bordák ívei és a szeméremcsont között helyezkedik el.

A kínai és egyéb keleti tanítások szerint a test energiaközpontja a hasban - a köldök környékén helyezkedik el. Kínai nevén "tan tien", míg japán elnevezéssel ez a "hara" területe. Az ezen a területen létrejövő energiablokkok hatása különösen jelentős az egészség szempontjából. Az itt elhelyezkedő reflexzónákon keresztül a teljes test kezelhető, hasonlóan a tenyér vagy a talpak reflexzónáihoz.

Ezzel a gyengéd masszázstechnikával igen eredményesen oldhatók fel a köldök és a has környékének energiablokádjai, illetve hatékonyan oszlatható szét az itt feltorlódott energia.

Kiemelkedő szerepe van a nemiséggel, a női és férfi identitással, szexualitással kapcsolatos testi- és lelki energiablokkok feloldásában is.

A hasmasszázs különböző kezelési szinteken dolgozik:

  • kezeli és méregteleníti a bőrt és a kötőszöveteket;
  • kezeli a has reflexzónáit és reflexpontjait;
  • serkenti, illetve nyugtatja az akupresszúrás meridiánokat, oldja azok blokkjait;
  • közvetlenül kezeli az egyes hasüregi szerveket.

A has feszültségeinek, görcseinek oldása reflexszerűen hat a test többi részére és így a kezelés az egész szervezetet energetizálja, méregteleníti és serkenti.

Javaslat

Kiválóan alkalmas betegségmegelőzésre, a has-, és medence üregi szervek terápiájának kiegészítésére, has- és medence üregi görcsök és blokkok oldására, szexualitással kapcsolatos traumák feloldására, valamint a teljes szervezet energiaszintjének, vitalitásának fokozására.

Ellenjavallat

Nem alkalmazható állapotos nők, műtét után lábadozó betegek, gyomor-és bélfekélyes betegek esetében. Nem javasolt lázas betegségek és nyirokmirigy betegségekben szenvedők esetében.


A kezelés időtartama kb. 1 óra.Ez tartalmaz fél óra masszázst, fél óra Reiki kezelést, amivel harmonizálom az energetikai rendszert.


Ugrás a Kezelések menüpontra-->


Mutasd hol tudok érdeklődni.-->Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 26
Heti: 46
Havi: 352
Össz.: 233 906

Látogatottság növelés
Oldal: Hara Masszázs (Hasmasszázs)
"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség - © 2008 - 2019 - reikienergia.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »