"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség

Ez a megnevezés az Atlantiszi Kabbalából ered, ami által valódi Énünkhöz közeledünk, létünk értelméhez. Itt, egy Útat mutatunk neked. Méghozzá azt, hogyan találd meg a te belső utadat, és hogyan teremts, alkoss az életedben gyümülcsöző dolgokat.


FÖLDI ERŐK


1., A NAP az egyik legfontosabb energiaforrásunk. A szoláris energiával kapcsolatba kell lépni minden nap, és az egyén maximálisan legjobb egészségi állapotához és jólétéhez a lehető legnagyobb mértékben hasznositani kell azt

.2., a VÍZ nélkülözhetetlen eleme az életnek.Megfelelő módon kell hasznosítani az étrendben, és reggelente fürödni kell a vízben az év minden napján.

3., A LEVEGŐNEK óriási szerepe van a test egészségében, ezért igen fontos, hogy amennyire csak lehetséges nagyon sok időt töltsünk a szabadban, a tiszta, friss levegőn, hasznosítva az atmoszféra energiáit.

4., A helyesen kiválasztott TÁPLÁLÉK mértékletesen fogyasztva az emberi szervezet másik nagyon lényeges vitális erőforrását képezi.

5., Az EMBERRŐL azt gondolták, hogy az erőt képviseli. Meg kell ragadni minden lehetőséget az életben, ami az egyén fejlődését elősegíti, miután ez olyan feladat amit senki nem végezhez el helyette.senki és semmi nem mentheti fel az embert ez alól a jog és felelősség alól.

6., A FÖLD a teremtő erő két aspektusát képviseli: az egyik amely életet teremt a talajból, növények, fák, füvek és virágok formályában, a másik ami az ember szexuális életében manifesztálódik. A teremtő erő mindkét nézőpontja az Élet bőségét eredményezi planétánkon.

7., EGÉSZSÉGÜNK mutatja harmónikus kapcsolatunkat az eddig felsorolt összes erőhöz: ( Nap, víz, levegő, táplálék, ember és föld) valamint az Örömhöz. A velük beteljesített harmónia nagyon fontos az ember optimális egészségéhez, a gondolatokban az érzésekben és a cselekedetekben.

8., Az ÖRÖM az ember természetes állapota, ezért elvárható, hogy az egyén mindenkor vidám és jókedvű legyen, mert amikor a Törvény szerint él, akkor élete kiegyensúlyozott és örömteli. A bánat és az öröm nagyon nagy hatással van a körülötte lévőkre, mivel mindkettő " ragályos" . ezért nagyon fontos, hogy mindenkor az öröm és a megelégedettség szeretetteljes légköre sugározzék belőle.


Ezek azok az erők, amelyeket az embernek tanulni, megérteni és hasznosítani kell.


KOZMIKUS ERŐK


1., A bennünk lévö ERŐ állandóan megnyilvánul az akcióinkban, és a tetteinkben, amelyek közül mindkettő az együttmüködéseink eredménye, vagy minden más hatalommal és erővel való együttmüködéseink hiánya az ok-okozat vastörvényével összhangban. Az egyénnek meg kell értenie a jó cselekedeteinek a fontosságát, és fel kell ismernie saját személyiségét, pozicióját és környezetét az életben, a mult cselekedeteinek eredményeit, ahogyan azt is, hogy a jövöje pontosan az lesz, amit a jelenlegi tettei készítenek elö. Ez az amiért annyira alapvető fontosságú, hogy állandóan törekedjünk a pozitív gondolkodásra, és magatartásra és az olyan életre, amely kiegyensúlyozott harmóniában van mindezen erőkkel.

2., A bennünk lévő SZERETET a mások iránti kedvesség és jó szavak formájában nyílvánul meg, amelyek hatással vannak az egyén egészségére, és boldogságára ugyanúgy mint a másokéra. Őszinte szeretetet kell minden lény iránt táplálni, harmónikus érzések és szavak formájában.

3., BÖLCSESSÉG - A bölcs, megfontolt, higgadt gondolkodás azon törekvésünk, miszerinz minden lehetséges módon fejlesztenünk kell intelligenciánkat és tudásunkat és hasznosítanunk kell a megszerzett tudás minden forrását úgy, hogy annak ne csak mennyiségét, hanem minőségét is javítsuk. Az intelligens, mély értelem, harmónikus jó gondolatok formályában manifesztálódik. Lehet valaki nagyon okos és rendelkezhet óriási tudásanyaggal, de szeretetteljes jó gondolatok nélkül híján van a bölcsességnek.

4., ÉRTÉKEK MEGTERTÁSA - Ez a bannünk müködő erő az összes hasznos dolgok, értékek megtartásával kapcsolatos, és az ökológia alapját képezi a földön. Amikor valaki elpusztít egy jó dolgot, vagy hagyja, hogy elrontsák illetve károsítsák azt, akkor a világ negatív romboló erőivel működik együtt.Meg kell ragadnunk minden alkalmat, hogy megelőzzük bármilyen értékes dolog megkárosítását, legyen az akár egy fa, növény, épület, emberek közötti kapcsolat, vagy bármilyen más jellegü egyetértés is legyen az.

5., TEREMTÉS - Ez a hatalmas erő jelzi számunkra teremtő erőink hasznositásának szükségességét, mert planétánkon az a szerepünk, hogy folytassuk a Teremtő munkáját.Ennek érdekében igyekeznünk kell amilyen gyakran csak tudunk valami eredetit, valami újat alkotni. A teremtőnkhöz szóló minden fohásznak az a célja, hogy Ő dolgozzék velünk és bennünk, és növelje a kreatív erőnket.

6., ÖRÖK ÉLET - Ez a bennünk müködő erő a szavainkban és a tetteinkben rejlő őszinteségünk mértéke, másokkal és önmagunkkal kapcsolatban is.

7., MUNKA - Ez a bennünk lévő hatalmas erő, számos további érték előfeltétele. A munka jelenti többek között bármely napi feladatunk becsületes és eredményes elvégzését. A munka a mi társadalmi hozzájárulásunk, és az összes érintett embertársunk boldogságának egyik előfeltétele. Mert aki valaki nem végzi megfelelően a munkáját, akkor helyette másnak kell elvégezni azt.

8., BÉKE - Legföbb kötelességünk magunkban megteremteni és fönntartani a belső békét, majd a körülöttünk lévőknek tovább adni. Soha ne szalasszunk el egyetlen alkalmat sem, hogy békét teremtsünk ott, ahol békétlenség uralkodik. Ha megtesszük ezt önmagunkban és környezetünkben, azzal segítünk megelőzni a viszálykodást, ellenségeskedést és háborúkat, mivel az emberiség állapota atomjainak - az egyes emberi lényenek - állapotátol függ.Az a személy aki az életnek e szerint a tizenhat eleme szerint kiértékeli magát, világosan látni fogja, hogy személyes fejlődésén még miben lehetne javítani, és milyen módon tud nagyobb mértékben segíteni az emberiség evolúciójának. ezáltal tovább fog haladni végső célja felé, a cél, ami irányba az egész emberiség mozog:


SZÖVETSÉG A MENNYEI ATYÁVAL

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 50
Tegnapi: 26
Heti: 50
Havi: 356
Össz.: 233 910

Látogatottság növelés
Oldal: FÖLDI ERŐK, KOZMIKUS ERŐK
"A Szellem Útja" Ezoterikus Közösség - © 2008 - 2019 - reikienergia.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »